Capítol 5. Les regles del joc (del ball de bot)

Al capítol d’avui xerram sobre les regles del joc en el ball de bot. És important com t’ensenyen a ballar? Han de tenir cert nivell per compareixer a plaça? Com estan en l’actualitat les ballades?
El grup Terra Rotja ens presenta Pòrtula, el seu primer disc que arriba per dir: som aquí! Amb caràcter i força.  La seva singular instrumentació li dona una sonoritat desconeguda fins al moment, l’armonia de les peces pròpies i d’altres més conegudes… En fi, l’heu d’escoltar.
En Jaume Coll, ballador, professor i president del grup abans esmentat, serà amb noltros per fer tertúlia sobre els temes que es posaran damunt sa taula.
També és aquí na Laura Cardell, professora i balladora de categoria, que junt amb na Marina Ferre fundaren ja fa 10 anys l’agrupació Dit i Fet de Llucmajor.
Xerram de normes, maneres de ballar, de si és una activitat cara, de com ha de ser una plaça per ballar, de la fusió i el purisme, l’evolució del ball, nous grups, nous projectes, i molt més!
Aquí, a Rebosillo Radioactiu!
#balldebot #culturapopular #folk #folklore
#escoladeball  @ovellanegragrup @sonadorssonats @terrarotja @ballditifet

Advertisement

2 Comments Add yours

  1. sammyd56 ha dit:

    Madò Llucia, quin alegria escoltar-te contar histories d’aquest món que mos encanta (i que enyor tant). I, com no, a sa professora que me va ensenyar els primers passos. Endavant! I amem quan me convidau a xerrar per aqui 😉 Una aferrada ben grossa, Sam

    1. madollucia ha dit:

      oh! quina alegria sentir-te! I que vulguis participar en el programa encara més! Ens posarem en contacte! Una aferrada grossa!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s