Capocorb folk

Aquesta colla d’amics llucmajorera té experiència. Cada un d’ells aporta el que millor té adaptant-se a cada espectacle. Te fan escoltar o ballar, o les dues coses alhora! segons del que te faci ganes o el que els hi hagin comanat. S’adapten i fan recerca depenent de la festa que toca. A Son Mut Nou poguèrem gaudir d’un recull de cançons tradicionals, un bolero nou i d’altres amb la lletra baratada i adaptada per xerrar només de figues. És la feina guapa i cuidada que fan. I dic que tenen experiència perquè conten amb la companyia de Tomeu Gomila i Pilar Reiona. Dos experts en la matèria i coneguts dins el món folk. És un luxe poder tornar escoltar a na Pilar. Fa tornar les tonades i cançons que hem escoltat de petits encara més esplèndides. Just d’escoltar-los et fa sentir més orgullosa de la cultura que tenim i no s’ha de perdre.

Gràcies per la vostra feina. Que tenguem salut per molts d’anys per poder dedicar temps en això que tant estimam, és just i necessari!

Les podreu tornar a escoltar dia 15 d’octubre al claustre de Sant Bonaventura de Llucmajor en motiu de les fires. Aquesta vegada serà un tast de la poesia de Maria Antònia Salva. Segur que ens agradarà!

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s