40 anys de Música Nostra

40 anys damunt un escenari. Imaginar-nos la vida sense Música Nostra és gairebé impossible. Des d’aquí volem donar-vos les gràcies per omplir-nos la vida de cançons, d’hores de ball i tot allò que envolta un ball obert que tant enyoram.

Ahir al teatre la Societat de Calvià em vaig emocionar pensant què farem quan no tenguem a Música Nostra, millor no pensar-hi i disfrutar del moment. M’encantaria motivar als que venen darrere amb força perquè arribin a fer-nos vibrar tant com ho han fet ells. La cultura popular és cosa nostra, l’hem de fer noltros, és la nostra responsabilitat.

Gràcies per no defallir, per seguir endavant, seguir component, sonant i ser com sou. Espontanis, virtuosos, divertits, en fi. Em sent molt afortunada d’haver coincidit amb tots voltros.

Del concert vos vull compartir el que per a mi ha estat una jota de referència, que l’he escoltada infinitat de vegades i gaudesc com mai ballant-la. Diu tant la lletra, m’ha ajudat tant de moments!

Ja veureu com aviat ens veurem a plaça, vos omplirem el cadafal de bosses, i ens posarem a botar com a llagosts, a riure pels colzes i a gaudir com mai. Si qualque cosa hem d’aprendre d’això, és a valorar el que realment estimam.

Gràcies, Miquelina, Pep Toni, Bernat, Toni, Pep, Jimmy, Jaume i a tots aquells que hi han format part. Junt amb tots els mestres de ball de bot que han omplit les places d’amants del ball i la música nostra. Milions de gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s