Les noves modes

Editat: és una INNOCENTADA!

La marca catalana s’ha fixat en les arrels i ha incorporat aquest mocador illenc a la seva propera col·lecció.

Sembla que, tot cercant l’aire mediterrani, però sense perdre de vista la vistositat dels seus dissenys, ha assimilat les formes del rebosillo mallorquí.

L’idil·li de Custo Dalmau amb les illes ve de lluny, quan fou un visitant il·lustre durant diversos estius, i se’l pogué veure broncejant-se per diverses cales de la tramuntana mallorquina. Potser per això, temps enrere ja trià la capital insular per presentar la col·lecció primavera – estiu del 2014.

A les seves estades pogué conèixer de primera mà les tècniques i patrons que s’han utilitzat en la confecció d’aquest complement. Sabem que aquesta tècnica ancestral, que mai ha tengut polèmica, la coneixen totes les nostres padrines per igual i no ha tengut cap problema en aprendre el patronatge autèntic.

Esperam amb ansietat com serà la rebuda d’aquesta prenda a Mallorca, usada antigament de forma cotidiana i que ara es converteix en una trend per part d’una reconeguda marca.

La gran influèncer ho reafirma: – Sí, els catalans estàn tan enamorats de “ses illes” que no volen que perdem els nostres orígens. Serà el mocador tendència d’aquesta primavera sens dubte, jo, ja n’he fet una bona comanda.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s