El Much i la “muque” no molen

No m’agrada dir mentides però ara que ja vos tenc aquí, volia remarcar, insistir, assabentar, suggerir, insinuar, observar, indicar, informar, alliçonar, exhortar, considerar!  el que ja ha fet l’organització de la Mucada: La Muchal Foundation. Madò Llúcia també invoca el CIVISME!
Com que sé que llegireu tot l’article fins abaix, primer vos adjunt la foto oficial de les normes de la muquiscència. No cal imprimir-ho però vos ho podeu llegir i repetir dins el cap com si fos el sagrat rosari! normes-de-muquistc3a8ncia
Respectau la festa, respectau les normes, respectau la feinada que fa la reial i molt honorable Confraria Muchal Foundation. Feis cas del Mukicipals, llegiu les normes que trobareu arreu del poble, consultau el programa per saber que faran i deixau lloc per a què es pugui realitzar amb normalitat. Perquè no voleu que tanquin portes als forans, no? O que s’hagin de posar normes per a regular i poder fer la festa amb normalitat? Idò enguany és clau! Per favor, seny!! 

WhatsApp Image 2016-08-12 at 14.18.49

Aquí teniu l’enllaç a on s’invoca el civisme.

Per als novells de la festa, aquí teniu un resum.

Notícia del ara balears. 

Camiseta rosa, mòbils i objectes delicats dins bosses de plàstic per evitar espants, hidratar-se també amb aigua clara, sabates de fer via i còmodes, i a gaudir! Que no mori la festa per gent incívica!

I recordau, a passar-ho bé amb seny!!! 

“Que Visque el Much i la Muque!” 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s