Roada. Nou grup.

 

Un dia divagant pel facebook em va comparèixer un nou grup de folk que ni n’havia sentit a parlar. De fet, ara mateix s’estan estrenant a l’escola de música d’Algaida. Com els hi deu haver anat? Com a mínim sabem que inquietud per fer un grup de ball de bot n’hi ha i això és important. Però si ens posam a pensar n’hi ha molts, destacaran? Faran el de sempre o innovaran? Avui els coneixerem una mica més. 

Per favor Roada, presentau-vos. 

 

Som un grup de músics que hem tengut la sort de trobar-nos i poder posar en marxa un projecte en comú. Provenim de grups i estils diversos, tot i que tots hem tengut vinculació amb la música tradicional.

Els músics que en formam part som cinc: en Toni Nadal (flauta i xeremies), en Santi Comas (guitarró i llaüt), en Pep Fiol (guitarres), en Guiem Mascaró (baix elèctric i percussió) i en Sebastià Mut (veu i acordió)

Com va sorgir la idea de fer un grup de folk?

 

Com ja hem dit, és un dels punts que tenim tots en comú. La majoria vivim a Algaida o a prop, i al poble no hi havia cap grup i ens va semblar bona idea intentar fer alguna cosa. Tots teníem ganes de sonar i de formar part d’un grup, i va ser dit i fet.

Què vos diferencia de la resta?

 

Un poc de tot i potser res! Som 5 “joves” multiinstrumentistes, amb ganes de passar-ho bé, i sobretot fer que els balladors s’ho passin bé, intentant aportar un poc de la nostra manera de fer música i sonar, a veure que trobau!

Fins a on voleu o vos agradaria arribar?

De moment volem començar, anar fent ballades i que la gent ens vagi coneixent. La nostra meta és gaudir i fer gaudir als balladors i als que miren, que també n’hi ha!

Tradicionals o innovadors?

 

Ara per ara, mescladors. Hem començat amb una mescla de repertori tradicional, amb el nostre toc, i alguns temes nostres. La idea és aquesta, aprofitar les nostres creacions i tot el patrimoni que tenim a les nostres Illes.

Què els hi voleu dir als balladors perquè venguin a veure-vos a l’estrena?

 

Que venguin a ballar! Els esperam amb els braços oberts i amb les cançons a punt! I ja que hi som, estam oberts a suggeriments, ja que sense balladors, poca feina tenim a l’escenari, ja no som nins però sempre és bo aprendre i millorar.

Força i endavant! Els balladors vos deixam totes les places per a practicar, tot sigui ballar. De moment divendres, 29 de gener ja passades un poc totes les festes però no acabades els hi trobarem al fogueró del CEIP Rei Jaume III de Llucmajor. 

Anau-hi i ja em contareu. 

Fins aviat amics!

8.JPG

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s