Quartet de coses: Marta Elka

Record un dels primers articles que vaig escriure quan vaig obrir el blog. També xerrava d’ella i del seu disc: Moments. Han passat quasi deu anys. I ara que ve Nadal sempre tenc l’especial per l’època, no n’hi ha d’altre de Sibil·la com la seva.

Na Marta segueix igual d’esplendorosa. Músiques plenes, veus harmonitzades per als quatre instruments de corda que l’acompanyen: guitarra, violí, cel·lo i contrabaix. I la seva veu, única, fresca, alegre, elegant i espontània, com és ella. Aquest disc molt versàtil. Tant com per escoltar atentament, com per anar cantant per casa i també ho és per gaudir ballant,sí, molt. Ara que hi ha tants de “swingueros” és molt recomanable. Folk mediterrani amb lletres de la vida quotidiana, com quan et sents sola, el demanar perdó o tan simple com que avui és dilluns. Na Marta està ben encaixada entre Francesc Aguiló,  Miquel Àngel Aguiló, Alfredo Ardanaz i, de la seva mà dreta Toni Pastor.

Els anys són experiència, bagatge, i és el que queda reflectit en aquest disc, adaptant-se a, o aprofitant (o pot ser és casualitat) les noves modes jazzístiques enriquint el folk actual.

Gràcies a vosaltres músics!

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s