Vídeos de la Batalla: Canamunt i Canavall

En vista de no poder fer res millor he optat per penjar els vídeos més rellevants sobre la visió des de Canavall de la batalla. Els que hi fórem recordarem aquell dia amb una rialla d’orella a orella totes les malifetes que férem, i els que no hi pogueren ser veuran un petit, petit!, tast de la magnitud de nova festa ciutadana:

  • Els primers minuts de la concentració a la Plaça Drassanes.

  • Sense fer-ne comptes els canavallers varen haver d’atacar un autobús turístic que es va voler posar en mig del nostre camí. És mentida, fórem nosaltres que invadirem la carretera que ni estava tallada! Varem aturar el transit! Qui diu que érem pocs els de groc, eh? Aquell carreró no aturava d’abocar camisetes grogues, no acabava mai!

  • Vàrem omplir tot el camí arran murada fins arribar a Ses Voltes!

  • Apunt d’arribar al lloc de combat, teníem força! Però propòs de cara a l’any que ve tenir un millor crit de guerra i més original que aquest, eh? Sembla mentida siguem de Canavall!

  • En Berga intenta posar ordre, però no pot calmar-nos i ens dona el Sus per la batalla.

  • Un dels tants moments de la batalla, aquí es pot comprovar la quantitat d’aigua que va acabar al terra amb fang i la gent esquitxant arreu. També s’aprecia la feinada dels Bombers protegint a la Xaranga, molt bona feina!

  • Arriba el final de la batalla, després d’una hora llarga d’esquitxos, poalades, bossades i manguerades d’aigua, els bandolers ja estaven esgotats i començant a tremolar de fred. Vaja xop! Molts ja tenim pensat que farem per l’any que ve, noves eines, estris i materials varis per a combatre a l’enemic. Però i que en sabem de la mort d’en Berga?

Fins aviat amics, l’any que ve ressuscitarem en Berga per a tenir una nova batalla millor preparada encara!

QUE VISCA CIUTAT, I QUE VISCA LA CULTURA POPULAR!!!!

About madollucia

Som una jove balladora de ciutat. A aquesta plana escric una opinió molt personal sobre articles sobre les ballades, mostres i altres festes de la nostra cultura popular. Mostra totes les entrades de madollucia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: