A una ballada.

A plaça pots trobar tot tipus de persones. Als que coneixes de vista, als que saludes, als que no saludes pel que diran, als que abraces, als que pegues bots d’alegria, aquells que veus però ni tan sols te sonen i penses que hi ha cares noves (pot ser sempre hagin estat i no els havies vist), a aquells que desitges no creuar-te la mirada per haver-los de saludar, als que aprecies molt, als que estimes, als que t’haguessis estimat més no veure. Comença i la primera mai es balla. A la següent mires a quina rotlada t’agradaria afegir-te. Hi ha dies que vas d’una a una altra, d’altres que no et mous del mateix rotlo. Dies que no t’atures de saludar i d’altres que pràcticament no saludes a ningú. Els dies que hi vas i no trobes a qui esperes. A vegades decep i d’altres et sorprens.

Amb un ball pots mostrar com te sents i donar a entendre-ho, o no. Amb un ball es poden dir un t’estim o un mira’t! t’has vist? Hi ha parelles compenetrades a la perfecció, d’altres que un domina i l’altre intenta seguir. Les primeres fan enveja, sana, però enveja. A plaça n’hi ha molta, gent que no es dirigeix la paraula com si fossin a un pati d’escola. Fins i tot hi ha odi i això es transmet.

També hi són els competitius, això ja no és cultura. Mai he entès la competició. Ningú és millor a l’altre, només hi ha persones úniques i irrepetibles.

El ball és una droga, temporades que no deixaries una ballada per res del món i altres que parteixes a mitjan ball per cansament o per falta de connexió.

Hi ha dies que enyores als teus, als que sempre sols trobar i darrerament no trobes. Es vera que el ball no ho és tot, però i el que vares sentir amb aquell ball? Ho recordes? Sé cert que tu també.

Dedicat a totes aquelles persones que m’han fet sentir un ball. Totes i quantes accepcions et puguis imaginar de la paraula sentir.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s