Ball a Lloseta

Diuen que improvitzant surten millor les coses. I tant! A Lloseta hi va haver una ballada espectacular. Tres hores de ball que anava millorant per moments. El punt folkloric el donà s’Estol des Cocó que sonaren peces d’aquelles que tot ballador coneix però fa anys que no sent ni balla. Ballugall que havent tret el disc fa poc ja te més peces pròpies, amb lletres de poetes nostrats, per mostrar-mos. Les estrelles del vespre foren els que feia un any estaven amagats. Caliu donà, si encara en cabia més, energia arreu i una alegria que mos transmet na Maribel que va convertir sa ballada practicament en una verbena. Quina festassa! I es que les seves cançons són especials, úniques, ens transmeten tanta força! Jo que pensava avui estar rebentadeta, i al contrari tenc una rialla d’orella a orella!

No sé si des d’aquí puc fer qualque tipus de presió, però crec que almanco tots els balladors amb els que vaig xerrar ahir hi estiran d’acord, exigim més ballades de Caliu! Els necessitam!

About madollucia

Som una jove balladora de ciutat. A aquesta plana escric una opinió molt personal sobre articles sobre les ballades, mostres i altres festes de la nostra cultura popular. Mostra totes les entrades de madollucia

2 responses to “Ball a Lloseta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: