Què és això del Verkami?

Tu tens un projecte, el presentes a gent que saps que per ventura li agradarà (els mecenes) i t'assegures que tendràs els doblers per poder-ho dur endavant. Ja ni guanyar, simplement poder-ho fer.

A les illes, que jo conegui, ja tenim dues agrupacions que ho tenen en marxa. Oprimits desitja poder treure el seu proper disc, i jo, i els seguidors, tenim moltes ganes de sentir-lo i que facin més concerts.

El grup Taverners són més novells (que no vol dir pitjors ni molt manco), són un grup que ara mateix són els que fa falta que se'ls escolti. Grups amb moltes ganes de dir coses, de recordar belles cançons d'històries que desgraciadament es repeteixen. Per això la seva música i veu ha d'arribar per tot! La gent es mou per la música, ens fa sentir-mos units com a poble, i més que mai ens hem d'unir per fer-mos forts. Se cert que vos agradaran, per a què no els hi donam un cop de mà?

Va, que queden pocs dies!

Fes  click aquí per fer la teva aportació per a Oprimits

Fes click aquí per fer la teva aportació per a Taverners

Mirau si valen la pena!

 

Vull deixar clar que en cap moment m'han dit que digui res, ni m'han amenaçat amb dur-me un "sivil". Ho he publicat perquè m'ha donat la real gana, m'agraden i m'agradaria que ho poguessin dur a terme. Wink

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s