Ja l'ha presentat Tramudança i altres coses de la fira

Quin baf feia dins aquella carpa molt ben adaptada per fer una bona estona de ball. Malgrat quasi no hi cabéssim era grossa i el bon trespol de fusta feien gaudir del ball. No vos agradava fer renou en botar? A mi me feien ganes de botar fort! tap, tap i tap! No passàrem fred no, si un cas en sortir d'aquells plàstics que ja regalimaven les gotes de suor.

Tramudança es va estrenar amb el seu 2n disc amb cançons noves i d'altres tradicionals que de ben segur ens faran ballar molts i molts d'anys. 

 No vaig poder gaudir de molt més de la setmana cultural establida a les faldes de la Seu, però de ben segur que ho pogueren gaudir ja que estava ben preparat, tot dins carpes.

Supòs que molts ja sabeu que balladors de Lluc no va poder sonar. Na Neus, la percusionista i madona des grup va patir un infart abans de l'actuació. Sé que ara és a l'hospital i que haurà d'estar una temporada reposant. Des d'aquí l'enviam molts d'ànims i moltíssima força perquè estigui bona aviat que encara li queda molta branca que donar a aquesta doneta. És qui em va ensenyar a ballar, d'això ja fa 21 anys, ella ja en duia 30 ballant, sumau i veureu.

Coratge i Salut Neus! T'estimam!

 

Anuncis

One Comment Add yours

  1. Víctor ha dit:

    Molta salut des d’aquí per na Neus i esperem que la puguem torna a veure ben aviat per enmig!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s