6è aniversari de l'Agenda de ballades i altres saraus

El proper dimarts dia 8, farà exactament sis anys que el web de l'Agenda de ballades i altres saraus es troba a la xarxa. Un temps en el qual s'ha consolidat com una de les agendes de referència pel que fa al ball de bot i els ritmes tradicionals.

Sis anys es diuen molt aviat, però segur que han dut molta de feina… i ben profitosa que ha estat. La seva tasca és importantíssima: al mateix temps que amb els anys la manera de ballar i les tendències musicals han canviat, els mitjans de comunicació també ho han fet. És innegable que avui dia internet s'ha fet un espai importantíssim en el món de la comunicació, no només per la seva grandesa sinó també per les seves possibilitats.

 

Webs com l'Agenda de ballades i altres saraus, idò, no fan més que adaptar aquesta feina de difusió als nous temps. Poder-la consultar en qualsevol moment i des de qualsevol lloc amb accés a la xarxa, poder donar notícia a la web d'una ballada amb un senzill correu electrònic… i tot per a gaudir d'una agenda completa i actualitzada.

La web compta també amb altres seccions, com una completíssima discografia de ball de bot -imprescindible- o un aplec multimèdia catalogat per anys. Val la pena fer una ullada a aquestes altres seccions. Com molts ja sabreu, ara fa ben poc varen canviar el format del web i varen adquirir un domini propi. Recordau que ara els podeu trobar a www.agendasaraus.cat .

Des del blog de Madò Llúcia volem donar les gràcies a Jose Jiménez Rantala, el seu creador, per la valuosíssima feina que hi ha fet fins ara, i encoratjar-lo a seguir amb ella.

Per molts d'anys!

Anuncis

2 Comments Add yours

  1. Siurell ha dit:

    Què faríem sense aquesta valuosa agenda! A on cercariem ses ballades a una societat que ha perdut molt el “boca a boca”?
    Tanta sort, tant d’aquesta com la de Maria Balla i bota. Sense ells no estiriem actualitzats!

  2. Víctor ha dit:

    Exacte, ara que estic avesat a ses agendes d’internet se’m fa molt mal de pensar com funcionaria tot si no hi fossen… Seria molt diferent trob, una passa enrere en temes de comunicació com bé dius a s’article.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s