Iris, el nou disc de Xaloc Música

Després de cinc anys sense publicar cap disc i devers un any de fer sonar peces noves a plaça, el grup Xaloc Música té ja enllestit el seu proper disc: «Iris», pareix que s'anomenarà, segons l'Agenda de ballades i altres saraus. Tal i com vénen anunciant a les darreres ballades, la presentació serà dia 31 de maig a Valldemossa.

El darrer disc de Xaloc es va publicar l'any 2004, Airecel. Tot i que no es tractava d'un disc per a ballar, tot fa pensar que Iris sí que ho serà per la gran quantitat de peces noves que el grup toca a les ballades darrerament. D'aquestes, segurament trobarem al disc cançons com el  bolero del ventall, la jota per a na Reiona o una contradansa que volien estrenar aquest cap de setmana passat, desafortunadament la pluja no ho va consentir.

Sens dubte es tracta d'una gran notícia per a la nostra música i el nostre ball que un grup tan consolidat com Xaloc Música estreni aquest nou disc, desset anys després del seu primer enregistrament, que duia per títol el nom del grup. Des d'aquí els enviam la nostra enhorabona!

About madollucia

Som una jove balladora de ciutat. A aquesta plana escric una opinió molt personal sobre articles sobre les ballades, mostres i altres festes de la nostra cultura popular. Mostra totes les entrades de madollucia

One response to “Iris, el nou disc de Xaloc Música

  • Víctor

    Airecel estava molt bé, però es seu anterior disc Sort, per jo, és es millor disc que han tret fins ara… Quines ganes tenc que surti ja Iris! Ses peces que han sonat a ses ballades són genaials: es bolero des ventall, per exemple, i llavò també hi ha una jota que també m’encanta, no en record es nom però ja fa mesos que la sonen. Sa veritat és que fris de sentir es disc!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: