Gala Especial World Folkdance Festival

Seguint amb els mundials vos deix més fotografies de la Gala especial que es fa al Teatre Principal als vespres.

No sabia quins grups ballarien. La primera actuació

va ser la mes llarga, Aires d’Andratx, que casualment més de la meitat són els mateixos de “Històries d’un ball”. Per tal de lluir les faldes feien voltes com a baldufes botant ben amunt. Antigament era una porcada si s’aixecaven, però i què no és guapo això? per això el dilema que vos vaig esmentar articles abans: els balls que es mostren, són com eren o són només pur espectacle? Per la resta de grups no puc opinar gaire ja que no conec la seva història, varen ballar els de Bulgària, Portuguesos, Africans i Mexicans però es clar que són balls preparats per l’espectacle. I ara, què no ho és un bon espectacle una ballada popular? Ai, quin dilema. Que en diria en Felip Munar d’això? Mem quan el veig i li deman.

 

http://widget-a3.slide.com/widgets/slideticker.swf

 

Gala Especial dia16, World Folkdance
Anuncis

About madollucia

Som una jove balladora de ciutat. A aquesta plana escric una opinió molt personal sobre articles sobre les ballades, mostres i altres festes de la nostra cultura popular. Mostra totes les entrades de madollucia

3 responses to “Gala Especial World Folkdance Festival

  • Miquel fabioler

    Estàs segura que la + llarga va ser la mostra d’Andratx que durà 18 min(exactament cronometrats i a tota llet) i no la dels Ruandesos? Per cert, molt bona sa foto.

  • Madò llúcia

    Pot ser que fos més llarga la dels altres, sé que teniu un temps estipulat, però el fet de voler-ne sonar moltes i sense descans ni per respirar se va fer etern. Com a Madò Llúcia, no sempre només dic el que pens jo, sinó que és una recopilació de tots els comentaris que sent o deman directament als assistents. Com és clar no tothom pot pensar el mateix. També vaig sentir comentaris sobre la música, la qual a l’article no vaig ho esmentar perquè realment no m’hi vaig fitxar tant. L’únic que puc dir es que tenguéreu molt de coratge de sonar tant seguit.

  • Mestre Miquel

    Hola! Vull fer una apreciació al text anterior. Quan et refereixes a “que més de la meitat són els mateixos d’Històries d’un ball”, jugues amb el desconeixement que tens sobre l’agrupació andritxola i a embullar els possibles lectors: el 95% dels membres no són de l’Escola de Música i Danses de Mallorca (Palma), que és el que amagadament vols dir. I els que si pertanyem a ambdues formacions: quin mal hi ha?? o no tothom pot ser associat als grups que vulgui? Molta gent que conec pertany a un grup de ball, i al mateix temps a una coral, a una banda de música, a un grup de teatre… I això no és criticable, però que siguem als dos grups de ball, si… Idò no ho entenc,sincerament! Enlloc ens han fet signar un contracte d’exclussivitat. Abans d’opinar, crec que qualsevol persona ha de conèixer les fonts a les que se refereix i després exercir el dret a opinar, però no amollar les coses sense tro ni so i fer mala sang! Un poc de rigor, per favor!! Per altra banda, teníem 20 minuts per actuar i n’empràrem 18; com tot: a una gran part del públic els agradàrem; i a una altra no, però això passa per tot i en tot. I tercer, gràcies per la fotografia! És ver que llueixen molt les faldes a damunt el cadafal!! Per altra part Enhorabona pel blog, la cultura popular sempre ha de ser viva.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: