5è aniversari de Va de bot!

Un viatget cap a Barcelona ben merescut me vaig autoregalar. I què vaig anar a fer a la ciutat Condal? Ballar.

Vam arribar dissabte, un dia plujós però l'aprofitarem visitant la ciutat i gaudint de la comoditat del metro. Anant fins al Tibidabo, a la Sagrada família, Parc Güell… i anant amb “xubasquero” i paraigua ens varem xopar de dalt a baix.

Nosaltres no sabíem a on era exactament la festa de Sant Antoni a Gràcia, havíem localitzat al mapa un parell de carrers però hi pensàvem anar a veure que trobàvem. En veure que no aturava de ploure pensarem ben cert que es suspendria. Quedant a l'alberg intentant-nos eixugar el sent demà sabérem que la festa es va fer al CAT (Centre Artesà Tradicionarius). Ara que també em digueren que no em vaig perdre res, que allà semblava una sauna de calor i gent que hi havia. Era ple de gom a gom.

El diumenge ens vam apropar a la Casa de Menorca. Allà hi havia ballada amb el grup Raixa. Catalans i mallorquins, amb l'associació Va de Bot! Van ballar dues hores ben llargues. Què enyorava sa veu de na Joana Maiol. Em va recordar quan anava de més joveneta a ballar a Palma. És el millor record que tenc de la vetlada. Entre ballera i xerrera se'm van passar molt aviat. Hi havia bon ambient, tothom s'hi duia i xerraven uns amb els altres.

En haver acabat , en motiu de l'aniversari de Va de Bot! Vam fer un piscolabis a la sala de dalt del casal. En resum, molt bona gent, bon ball i bona música.

Ara ve una temporada fluixa de ballades fins que arribi el bon temps. Amem si podem anar-hi a totes!

Fins aviat!

About madollucia

Som una jove balladora de ciutat. A aquesta plana escric una opinió molt personal sobre articles sobre les ballades, mostres i altres festes de la nostra cultura popular. Mostra totes les entrades de madollucia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: