Grollers guanyadors!

Els Grollers partiren a la fira de Manresa, com altres grups mallorquins (els xeremiers de Son Roca i Caliu) però ells han tornat amb una gravació d'un cd i un parell de concerts més dins l'equipatge. Ara, ja es poden espavil·lar i treure noves cançons que sinó el cd ja el tendrem escoltat abans de posar-ho al reproductor! Enhorabona al·lots santamariers! Seguiu en davant!! …però ja podien haver quedat empatats amb Caliu :-(… no trobau?

 

Anuncis

2 Comments Add yours

 1. Grollers de Sa Factoria ha dit:

  Bones Madò Llúcia,
  Moltes gràcies per la nota. Bé, aquesta i d’altres que parlen de noltros. Com dius tu, hem vengut amb el premi des de Manresa i això fa que estem molt, molt contents.
  Com a aclariment, et coment que al concurs, com a representants de les Illes, només hi érem noltros. La resta de grups d’aquí tocaven directament dins la programació professional del festival que és com, si tot va bé, l’any que ve hi anirem noltros gràcies al premi.
  Salut,
  Grollers de Sa Factoria

 2. mado-llucia ha dit:

  OH! Gràcies per l’aclariment, jo hi havia d’anar a la fira però com que no sé com va, m’he confós. A més, l’article ha estat escrit en manco de cinc minuts entre un descans de feina i estudis… Massa si l’heu entès!
  Au, vaig a seguir!
  Enhorabona!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s