Correfoc multicultural

A la festa de la convivència i la ciutadania de dissabte vespre hi va haver foc, un foc que gaudiren molt el públic immigrant.

Al cadafal tengueren problemes amb el so o no sé què, les conseqüències foren que el correfoc va començar dues hores més tard del previst (tanta sort que teníem una hora més per dormir). Tot estava molt ben organitzat, personal de neteja va llevar tot el que es podia cremar deixant l'espai pel correfoc ben net. L'espai era limitat per les cortines de foc, de dins eren tots els dimonis, em va arribar a fer por de tants que n'hi havia. No podies fer passa sense trobar-te'n cap que t'ataqués. Un començament original (crec que ja han fet aquest espectacle a altres llocs) amb l'escena del pintor amb el drac. Encara que el final no el vaig acabar d'entendre, representava de què tot havia estat un somni? Em vaig quedar amb el dubte. En resum una bona actuació dels dimonis de sa cova des Fossar amb col·laboració dels de Son Sardina i Santa Maria.

Anuncis

About madollucia

Som una jove balladora de ciutat. A aquesta plana escric una opinió molt personal sobre articles sobre les ballades, mostres i altres festes de la nostra cultura popular. Mostra totes les entrades de madollucia

One response to “Correfoc multicultural

  • dimoniut

    gràcies per la teva valoració, i estam encantats que t’agradés l’espectacle. Sortirem amb els dimonis de Sta Maria ja que des del nostre neixament ens hem anat convidant i creant històries en comú, a la colla de son Sardina tinguerem el gust de convidar-los pel fet que consideràrem que havia d’haver molts de dimonis enmig de la plaça, des d’aquí els colem agrair la seva col·laboració i la seva predisposició a l’espectacle.
    Quan a aquest no l’havíem fet a cap altra banda, de fet el drac es va construir per l’ocasió i treguerem una màquina nova en forma de bicicleta que un dels nostre companys hi va dedicar molt de temps i esforços per convertir-la amb l’infern rodant que semblava. Bé gracies pels comentaris, ah i si algú te imatges que no dubti en remetre-nos-les al nostre correu dimonisdesacovadesfossar@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: