Canvi de lloc de la Diada dels JOVES PER LA LLENGUA

Així diu el seu correu:

 Benvolgudes,

Benvolguts,
 
Davant la inestabilitat del temps i les noticies de pluja per a tot el cap de setmana, la Comissió Permanent de Joves de Mallorca per la Llengua ha decidit traslladar totes les activitats de l'acte d'inici de curs a Sa Factoria de So (al polígon de Son Llaüt a Santa Maria) i no arriscar-nos a dur-ho a terme al lloc previst, a Ses Voltes, i a haver de suspendre l'acte en cas de pluja.
 
Per afavorir l'assistència de tothom, hi haurà un servei d'autocar cada hora (16.40, 17.40, 18.40 i 19.40) des de l'estació de tren de Santa Maria cap a Sa Factoria (al Polígon de Son Llaüt).
 
La jornada es durà a terme mantenint els horaris i les activitats previstes. Així, a partir de les 16.30 hores es durà a terme la final de la Sisena edició del Concurs de Música Jove amb la participació dels grups BARRUMBADA, L'INFANT TERRIBLE, TETRASONIC i SUPERKONG. Com és habitual, l'elecció del grup guanyador serà per votació popular i seran els assistents a Sa Factoria qui elegiran quina banda ha d'actuar a la propera gran activitat que l'entitat organitzi.
 
Tot i que l'activitat es durà a terme a Santa Maria, l'acte organitzat per Joves de Mallorca per la Llengua acabarà a temps de que aquells que ho desitgin puguin agafar els darrers serveis de tren tant en direcció a Palma com a Sa Pobla i Manacor i es facilitarà un servei d'autobús (a les 21.45 hores) des de Son Llaüt cap a l'estació de tren de Santa Maria.
 
Cal destacar i agrair la col·laboració dels responsables del web www.mallorcaverbenatour.cat, que han accedit a fer aquesta activitat en el marc on tenen, a partir de les 22.30 hores, la seva festa d'estiu. Tot això afavoreix que els assistents que així ho vulguin tenguin l'opció de gaudir de més de 10 hores d'activitats i música, gràcies a la unió de les dues festes.

Per a més informació www.jovesllengua.cat.


Joves de Mallorca per la llengua
C. del Pare Bartomeu Pou, 31
07003-Palma
tel.: 971 723 299
fax: 971 719385

 

About madollucia

Som una jove balladora de ciutat. A aquesta plana escric una opinió molt personal sobre articles sobre les ballades, mostres i altres festes de la nostra cultura popular. Mostra totes les entrades de madollucia

One response to “Canvi de lloc de la Diada dels JOVES PER LA LLENGUA

  • Mallorca LLevant

    Vaja,
    si tenguéssim un transport públic de qualitat no tendríem aquests problemes d’horaris i podríem prescindir del cotxe totalment. Però no, sempre haurem d’acabar tenint un cotxe.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: