Abans de Sant Pere, anàrem a Sant Marçal

on

Varem haver de dir que acabés sa ballada. Quin mal de peus! Foren més de dues hores. Primer amb Aires des pla i després sonà Caliu.

Feia molta estona que esperava sentir-los. Ja ho sé, han fet altres ballades, però fins a nit no vaig poder gaudir de la seva música. I dic gaudir perquè realment ho vaig fer! Només dels arranjaments, l'estil que tenen, la cantant, el guitarrista, el flautista, el de la bandúrria, el violinista, uf! I no sé si me'n deixo cap. Quina qualitat musical per favor! Els fandangos propis (i els tradicionals) eren una passada. Fandangos mallorquins d'aquests elegants, sensuals i dolços. Magnífics, no em surt altra paraula. Llàstima que molts balladors partissin, perquè perdre's escoltar Caliu és quasi un pecat! Resulta que els components de Caliu com que només sonen no es cansaven de fer-nos botar i suar fins que regalimaven, els hi varem d'haver d'aturar els peus i demanar-los sa bullanguera, ja no podíem més. El trespol era molt dolent, asfalt gastat que s'aferrava a les soles i no et deixava moure sense fer un gran esforç amb els bessons. Jo hagués seguit escoltant-los, de fet vaig haver d'aturar molt a causa de mal als peus, però ja s'havia fet tard.

No passeu pena, i haurà altres dies per treure més el suc a Caliu.

Per cert, heu descansat per avui vespre? Estau preparats per anar al Port d'Alcúdia?

Ja els hi vaig dir a n'Es Revetlers, em sap molt de greu reis meuets!Sereu just de vora, perquè no veniu a sonar a l'altra banya de l'illa? Fa tres anys que intento anar a la ballada d'Alcúdia. Posau-me falta, vos don permís. Embarassed

Fins aviat!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s