Desitjant que no plogui: els pronòstics són bons

on

Si guaitau a aquesta web veureu com el pronòstic del temps és favorable per avui horabaixa i jo crec que tendrem sort i podrem gaudir de la Diada com tant esperam.

 A nit al Vivero feren una ballada ben maca. En mig d'un carrer, just en front d'una casa abandonada on davant hi han fet un parc. Segons he sentit (és a dir, no tenc cap font d'informació bona) aquesta casa ara és de l'ajuntament. Els veïns defensen que es restauri abans de que caigui. I tota la raó tenen! 

Hi va haver torrada i ball obert. Vam suar com a ple més d'agost amb l'humitat que hi feia, semblava m'havien tirat un ribell d'aigua. El grup de Revetla d'algebelí va sonar millor del que em pensava, vaig trobar que les veus quasi no es sentien, pot ser era el fet de què només tenien un micròfon per tres veus i molta càrrega instrumental darrera.Com tot grup de fora ciutat els hi acompanyaven el seu grup de balladors murers. Fa goig veure com ballen cul enrera! M'encanta, n'hauria d'aprendre.Quan ja estavem rebentats van començar a sonar els Balladors de Lluc.

El meu objectiu d'ahir era desfogar-me ja que el cap de setmana passat no poguerem ballar i a més de llevar-me tot l'estres de la setmana, ja que, avui horabaixa a Santa Eulària amb Música nostra, entre que hi haurà una gentada, i que no hi ha gaire espai, m'hagués emprenyat no poder ballar a gust. I a més a més vaig gaudir de la companyia de gent que no m'esperava veure per ciutat. Un dia complet.

I serà un cap de setmana complet si de 14h a les 23h s'escampa una micona i ens deixa gaudir de la Diada tranquil·lament. 

Estau preparats per botar amb Obrint pas? 

Anuncis

4 Comments Add yours

 1. paurullan ha dit:

  Per vila ja ha plogut, així que malgrat tindreu el terra banyat és molt probable que tingueu bo!

 2. pep torro ha dit:

  Això es a Ciutat, no?.
  Si no hi ha res de nou, hi donaré un bot.
  Torn a tenir el “monophoto analògic”.
  I pareix que farà bon temps.

 3. mado-llucia ha dit:

  Sí, és a ciutat, de vora Cort. HA sortit el soooooooooooooool!!!!!

 4. pep torro ha dit:

  Ales 14:30, a plaça Santa Eulària no hi havia res, el trui era a Cort. Estaven fent les proves de so. La festa comença a les 18:00.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s