Estrets a Andratx

Així hem estat a aquesta ballada allargada a la zona de Calvià. També cal dir que n'he vistes de pitjors. He ballat tota s'estona i això que a mi de ballar pegant colçades no me va gens. Cal dir que erem bastants de balladors, però havent places grosses a Andratx perquè posen la ballada a un carrer?

Música nostra, com sempre ha sonat fantàstic, tant han sonat peces del nou disc (poquetes) com de ja clàssiques com la jota del remellet, Però Bernat i el bolero de ses dues voltes.

Ha estat curiós quan han sortit a bal un grup de valencians ha ballar un bolero. Ai, que en faria jo per aprendre'n!

Abans d la ballada hi havia mostra amb diferents grups de diferents regions de la península. Una dona vasca m'ha donat l'enhorabona per tot el que tenim organitzat amb ses ballades, s'ha sorprés molt quan li he dit que normalment cada setmana n'hi ha una! I es que en podem presumir. No és per tot que es conservi tant l'esperit del ball popular com és, del poble, i no com a mostra folklòrica. 

 

D'aquí 11h hores escoltarem Quart Creixent a Ses Voltes, que en fa d'estona que no se'ls sent! Au, a jeure que demà he de tenir forces.

About madollucia

Som una jove balladora de ciutat. A aquesta plana escric una opinió molt personal sobre articles sobre les ballades, mostres i altres festes de la nostra cultura popular. Mostra totes les entrades de madollucia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: