1 de març: La ballada

on

Dia complet, complert i fet.

Ja ha passat la gran diada. Apart d'esclatats de ballar, com vos heu quedat? La darrera hora de ball, per mi, ha estat la pitjor. Estava estivadíssim! Empentes i ballar estrets… en definitiva, deixar els balls a mitges perquè no hi caps. Em deman, perquè hi ha balladors que només apareixen a les ballades quan hi sona Música Nostra? Curiós, no?

A les deu del matí hi va haver taller de balls menorquins i Eivissencs, la qual cosa no vos puc comentar gaire ja que vaig arribar recent començat Xaloc. Feia molt bon dia però també i passava un bon oratge fresquet. El cadafal és a l'ombra i els músics passaren fred i les seves veus patien l'oratge mentre els balladors brollàvem amb es sol. A Ses Voltes hi ha bastant d'espai i més n'hi hauria si aquella part del fons que està a “mig” enrajolar es pogués ballar sense perdre els garrons. Però el trespol és espantós. No llenega gens ni mica, la sola de la sabata se't queda aferrada obligant-te a botar més. No només això, el nivell del sòl no és pla sinó que fa pujades i baixades, això et fa cansar més les cames. La seva conseqüència és quedar rebentat amb una simple jota i encara més amb un fandango.

Tots els sonadors ens feren gaudir de la diada. Cada un fidel al seu estil. N'hi va haver per tots els gusts. Personalment vaig gaudir molt amb Es revetlers que desitjava escoltar-los i Herbes dolces també m'agradaren molt ahir com sonaren. A més tengueren el detall de recordar-nos el concert d'avui vespre al principal. Ximbomba atòmica ens feren un parell de peces per ballar, les quals vaig aprofitar per comprovar si els de llevant ballaven tan bé com m'havien dit, i sí, van tenir raó, encara n'he d'aprendre molt d'ells, però no tots tornaren a sa diada com em digueren, els hauré d'estirar ses orelles! Hauré d'anar dia 14 a Cala d'or a ballar a sa plaça de sa costa que tant em presumiren, perquè… vaja trespol el de ses voltes! ens va fer suar eh?


Sabeu que avui, diumenge de matí ja no quedaven entrades pel concert d'Al-mayurqa? Ai, quins records del 30 de novembre a Barcelona… a nit serà tan especial?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s