Bona ballada de dissabte

A nit a la plaça dels patins hi havia molt de balladors pegat bots amb la música d'Herbes Dolces i Al-mayurqa. Pareixia que no ompliríem la plaça (i mirau que és grossa) però quasi no hi cabíem. Ballàrem amples però no hi sobrava gens de lloc. Sense voler vaig pegar dues entropessades amb qualque ballador del rotllo de de vora, no sé si era jo que anava massa esburbada o que realment no hi havia espai. Vaig riure molt ballant un poc amb uns un altre estona amb altres. En resum vaig gaudir molt. Però amb aquest fred… preferesc l'estiu per ballar! Almanco ja saps que suaràs i llavors no et congeles! Em sap greu no tenir fotos d'aquesta ballada tan maca perquè de damunt es cadafal segurament es veia preciós. El que no vaig aclarir, era si era ballada per festes o perquè, hi havia un mostrador de Joves per la llengua i la OCB, però no vaig saber si n'eren els organitzadors. Sa veritat tampoc vaig anar a demanar, hehehe.

Ah per cert! Abans d'aquesta ballada n'hi ha haver una a la plaça de Santa Pagesa amb Balls i Tonades de Mallorca , en sé de molts que hi anaren, jo no em veia en coratge de ballar tres hores seguides.

Au, la pròxima, dijous, amb Balladors de Lluc.

Salut!

Anuncis

About madollucia

Som una jove balladora de ciutat. A aquesta plana escric una opinió molt personal sobre articles sobre les ballades, mostres i altres festes de la nostra cultura popular. Mostra totes les entrades de madollucia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: