2n dia de ballada a Sant Bernat!!

on

Deu meuet, quina gentada! No es va poder ballar ample en cap moment!

Vaig arribar devers quan mancava un quart per a les nou. A la plaça hi havia els castellers fent de les seves. Vaig aprofitar el moment per visitar el monestir que, encara m’avergonyesqui reconèixer-ho, no hi havia estat mai. Hi tornaré. Vull veure la biblioteca i observar més detingudament els detalls d’aquella meravellosa obra d’art.
Començaren a sonar els Balladors de Lluch. Entre els espectadors i els balladors (i això que sonava Xaloc a Son Ferrer) no hi cabia ni una puça. No era gens còmode ballar.

Devers les onze del vespre pujà a l’escenari Al-Mayurqa que sonaren fins ben passada la mitjanit. Pens que encara que molta gent els critiqui pel fet que els seus comentaris sobre política no els agraden, no s'adonen que l’únic que fan és defensar la nostra cultura i la nostra Terra. Anam bé si no podem dir el que passa realment. També vaig sentir a dir que la lletra de la bullanguera va ser pujada de to, au venga, partiu amb un “barco de requilla” Poponis! Ara s’escandalitzen per no res, i el que riguérem!

No fa falta dir que els dos grups sonaren beníssim. Ah! Em vaig comprar el DVD d’Al-Mayurqa. Bé d’aquí a uns dies ja tendré ratxada la pista n.10 del CD per a ballar de tant d’escoltar-la. És que les lletres només diuen una veritat darrera l’altra! En resum, primerament, hi tornaré l’any qui ve. Vàrem ballar moltíssim, almanco jo, i principalment, pens que tothom va gaudir molt de les festes.

A aquest enllaç hi trobareu un parell de fotografies:

2 Comments Add yours

  1. en moments com aquests em fa llàstima no tenir un clon... ha dit:

    en moments com aquests em fa llàstima no tenir un clon…

  2. madò llúcia ha dit:

    en moments com aquests em fa llàstima no tenir un clon…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s